Information om terminsavslutning

20.05.2020

Vi är nu på väg mot slutet av denna märkliga termin och tyvärr kommer vi inte kunna genomföra någon traditionsenlig gradering som tänkt.

För Stor och Liten låter Åke hälsa att han nu på söndag 24 maj kl 15:30 vid Träkvista Dojo 

"Vill gärna önska alla i Stor & Liten ett skönt sommarlov. Träffar alla 15:30 vid Dojon för avslutningsfika. Blir jätteglad om så många som möjligt skulle våga sig till dojon, "Take away" funkar för de som inte vågar sig in. Ingen träning bara fika och för att önska alla ett härligt sommarlov och med förhoppningen om att vi ses för härlig träning i dojon till hösten."


I Färentuna hälsar Tobbe "Nästa vecka är måndag och onsdags träningarna de sista för terminen, då kommer vi prova varva skolan på tid för att se hur mycket snabbare vi alla blivit! Micke & jag har pratat om att hålla i gång lite med sommarträning för alla som vill vara med - viktigt med gemenskapen och att vi alla håller i gång till höstterminen. Ekerö kommun  stänger gymnastiksalarna i kommunen på sommaren - så vi tänkte att vi kommer hålla till på grönytorna vid sidan om Konsum. Dag och tid (troligen måndag eller onsdag) har vi inte bestämt ännu men vi vill undersöka intresset. Skriv ett inlägg #sommarträning (och antal) 2st " Följ informationen på er Messenger-grupp i Färentuna så vet ni vad som sker. 


I Träkvista har vi helgdag på torsdag 21 maj men tränar därefter som vanligt på söndag och tisdag. 

Torsdag 28 maj kl 18:00 har vi avslutningsfika vid Träkvista Dojo för alla och därmed är terminen slut. Sommarträning i Träkvista kommer att annonseras efterhand på Ekerö Budos Facebooksida. Håll koll på den!


Alla som vill är naturligtvis välkomna till avslutningarna 24 och 28 oavsett var och när ni tränat eller om ni inte varit med och tränat på länge men saknar Judokompisarna.


Sedan håller vi tummarna för att nästa termin ger oss möjlighet att träna Judo igen.

Hälsningar Tränarna