Anmälan till Träning & Medlemskap

Vill du börja träna judo hos oss, vad roligt! 


Första steget är att komma och prova på, hitta en av nybörjarträningarna som passar dig, se mer under träningstider. Efter att ni testat så är sen nästa steg att bli medlem i klubben. Klubben bjuder på två prova på tillfällen innan ni behöver teckna medlemskap och betala medlems- och träningsavgifterÖvriga medlemmar ska senast betala vid terminsstart, dock gärna så snart som möjligt efter att förfrågan kommer ut. Detta hjälper oss med vår planering inför kommande terminer. Detta är också viktigt då man är försäkrad via Svenska Judoförbundet genom sin medlemsavgift. 

Du anmäler dig via formuläret längre ner på denna sida angående medlemskap i klubben, det går bra att endast anmäla sig för medlemskap.  

Det är viktigt att du anger varje familjemedlems namn och fullständigt personnummer om ni väljer att betala familjeavgift.

Har du skyddad identitet så kommer du ej synas i vårat medlemsregister. Kontakta i så fall vår kassör direkt för att hantera dina medlemsuppgifter samt betalning, kassor@ekerojudo.se 

Tränings- och medlems-avgiften sätts in på Bankgironummer 5455-7582. 
Ange namn, fullständigt personnummer, adress, samt vilken grupp du tränar i. 


VARMT VÄLKOMMEN TILL EKERÖ JUDOKLUBB! 


Formulär för anmälan

Varmt välkommen att anmäla till höstens kurser, är du anmäld sen tidigare behöver du inte anmäla dig igen. Det är givetvis OK om man vill anmäla sig till flera olika kurser under veckan, så länge man uppfyller kraven och i mån av plats.