Dojoprojekt

 

2021-11-29 

Igår flyttade vi ut från vår dojo i Träkvista. Nu håller vi till ute i Sundbyskolans Gymnastiksal igen på Nyckelbyvägen 2, 17890 Ekerö. Arbetet med att hitta en ny anpassad träningslokal fortsätter.   

2021-06-04 

Vi har tyvärr blivit uppsagda från vår lokal och kommer att behöva avsluta vår verksamhet i Träkvista till slutet av september 2021. Det innebär att vi nu går in i sommarträningsperioden som sträcker sig till höstterminen startar vecka 34. Klubben har flera alternativ som vi jobbar intensivt med att hitta fullgoda lokaler för att kunna göra judon tillgänglig på Mälaröarna. 

Mvh Styrelsen 

  • Vill du lära dig mer om vårt projekt? 
  • Vill du ta del av vårt material om vilka vi är och vad vi har för målsättning med vår nästa lokal? 
  • Är du medlem och känner att du vill engagera dig? 

Mejla oss på dojogruppen@ekerobudo.se så kontaktar vi dig! 

Dojoprojekt

15.12.2019

Ekerö Budoklubb har i flera omgångar letat efter en ny lokal för sin verksamhet. Sedan 2014 har vi drivit frågan om egen träningslokal (dojo) på ett mer strukturerat sätt för att uppnå målet - en egen lokal anpassad för judo och annan kampsport.

I torsdags skrev vi under ett hyresavtal med TryggHem Bostads AB för vår egna träningslokal. Vi kommer att från i början av februari 2020 bedriva vår verksamhet vid Träkvista Torg, i Coloramas före detta lokal.