Tävlingar & Träningsläger

Ekerö Judo är en aktiv tävlings och tränings klubb, där vi satsar på vår tävlings- och läger verksamhet. Vi försöker tillsammans närvara och representera vår klubb i ett flertal tävlingar och läger på nationell nivå. Klubben står alltid för anmälningsavgift och ansvarig coach. Anmälan till tävlingarna / läger går via klubben, kontakta oss gärna för mer information. Det kan finnas tävlingar och läger som kräver mer träning och erfarenhet än andra, kontakta din tränare så hjälper dom dig att hitta rätt start på en fantastiskt tävlingskarriär. 

PS. Ibland hinner vi inte uppdatera hemsida så håll alltid ett öga på smoothcomp, för att försäkra er om att ni håller er uppdaterade.  

Observera att alla tävlingar har ett sista datum för anmälan! Kolla  med vår tävlingsansvariga Katarina eller med ansvarig tränare, vad som gäller. 

TÄVLINGAR OCH ANMÄLAN

Anmälan till Tävling eller Träningsläger


Varmt välkommen och anmäl dig till våra kommande tävlingar och läger, vi är en klubb och ett lag som alltid letar efter fler personer som vill hänga på oss i våra satsningar framåt. Har du frågor eller funderingar kring våra tävlingar så kan du alltid nå oss på följande kontakt uppgifter.

För mer information se vår läger och tävlingspolicy: 

- Tävlingspolicy

- Lägerpolicy 


Anmälan sker via mail till tavling@ekerojudo.se, och ska innehålla:

  • Förnamnn och Efternamn
  • Ålder
  • Vikt
  • Tävling / Läger och önskad grupp