TÄVLINGAR & TRÄNINGSLÄGER

Ekerö Judo är en aktiv tävlings och tränings klubb, där vi satsar på våran tävlingsverksamhet. Vi försöker tillsammans närvara och representera vår klubb i ett flertal tävlingar på nationell nivå. Klubben står för anmälningsavgiften och vid vissa tävlingar även för eventuella utlägg så som resekostnader och utrustning. Anmälan till tävlingarna går via klubben, kontakta oss gärna för mer information. Det kan finnas tävlingar som kräver mer träning och erfarenhet än andra, kontakta din tränar så hjälper dom dig att hitta rätt start på en fantastiskt tävlingskarriär. 

PS. Ibland hinner vi inte uppdatera hemsida så håll alltid ett öga på smoothcomp för att försäkra er att ni håller er uppdaterade.  

Observera att alla tävlingar har sista datum för anmälan! Kolla  med vår tävlingsansvariga Katarina eller med ansvarig tränare, vad som gäller. 

Mer information hittar du också på länken nedan.

TÄVLINGAR OCH ANMÄLAN

Anmälan till Tävling eller Träningsläger

Varmt välkommen och anmäl dig till våra kommande tävlingar, vi är en klubb och ett lag som alltid letar efter fler personer som vill hänga på oss i våra satsningar framgent. Har du frågor eller funderingar kring våra tävlingar så kan du alltid nå oss på följande kontakt uppgifter. 

Anmälan sker via mail till tavling@ekerojudo.se, och ska innehålla:

  • Förnamn och Efternamn
  • Ålder 
  • Vikt
  • Tävling och eventulle önskad grupp

070 - 0467317

tavling@ekerojudo.se


TÄVLINGAR

Sundsvalls Cup, 10 Dec - 2022

Medel - Tävling för ålderskategorier U9 - Senior/Veteran.

Lätt/ Medel

Södra Judo Open 4, 25-27 Nov- 2022 

Nybörjare/ Medel - Södra Judo Open är 4 tävlingar som är utspridda över hela året: 2 tävlingar på våren och de 2 sista på hösten/vintern. Tävlingarna har en stor spännvidd - från de allra minsta nybörjarna till landslags judokas (ålderskategorier U9 - Senior/Veteran).

 Lätt/ Medel

Trollträffen 2, 19-20 Nov - 2022

Medel - Nordens bästa tävling för barn och ungdomar (U11 - U18) som hålls i Trollhättan. Även seniorer och veteraner är välkomna att tävla (U21 - Senior/Veteran). 

Medel/ Avancerad

Solna Kampen, 22 Okt - 2022

Nybörjare - Nybörjartävling för barn och ungdomar mellan 7 och 12 år. Perfekt för dem som aldrig har tävlat. 

Lätt Nybörjare

Södra Judo Open 3, 14-16 Okt - 2022

Nybörjare/ Medel - Södra Judo Open är 4 tävlingar som är utspridda över hela året: 2 tävlingar på våren och de 2 sista på hösten/vintern. Tävlingarna har en stor spännvidd - från de allra minsta nybörjarna till landslags judokas (ålderskategorier U9 - Senior/Veteran).

Lätt/ Medel 

Linde Judo Open, 24-25 Sep - 2022 

Medel - Tävling för ålderskategorier U11 - Senior i Lindesberg (Frövi judo). För att få tävla så krävs minst 5 kyu (gult bälte) för U11 och från U13 är det 4 kyu (orange bälte) som gäller. 

Medel/ Avancerad 

Knivsta Judo Cup

Lätt / Medel tävling för ålderskategorin U9-U13. Upp till högst gröntbälte. Knivsta kommer försöka, så långt det är möjligt att anpassa grupperna utifrån barnens tävlingsvana. Detta gör vi för att få jämnare matcher och en lagom utmaning för samtliga deltagare.

Lätt/ Medel

Green Hill International, 13 Aug - 2022 

Avancerad - Internationell tävling för ålderskategorier U11 - U21 som hålls i Stockholm. Minimikrav är 4 kyu (orange bälte) i alla ålderskategorier. 

Avancerad 

TÄVLINGSLÄGER

Green Hill Camp, 14-15 Aug - 2022